2015. április 19., vasárnap

Verso Prologue Kindle bőrtok

Kiváló minőségű e-könyvolvasó bőrtok. Prémium anyaghasználat és belső jellemzi. Minden ma kapható Kindle e-könyvolvasóhoz passzol.


E-könyvolvasó bőrtok

2015. április 17., péntek

Gárdonyi Géza – 7 menyasszony

Legyen Tied a 7 menyasszony e-könyv Gárdonyi Gézától mindössze 390 Ft-ért!

Miről is szól?Magamban sajnáltalak, hogy a te nászutad csak félóráig tart, és amennyire ezen a boldog napon bosszankodni lehetett, hát bosszankodtam is a vőlegényedre. Azt gondoltam: takarékoskodik. Engem, amint kívántam: Dani Velencébe vitt. Nem értem ezeket a férfiakat: ő is csak a szomszéd vármegyébe nászutazott volna velem, ha ráhagyom.


Ha még nincs e-könyvolvasó készüléked, akkor vásárolj megbízható forrásból: http://kindleshop.hu/ és ajándékba kapsz 50 db e-könyvet, köztük a 7 menyasszonyt is!


Gárdonyi Géza: 7 menyasszony e-könyv

2015. április 15., szerda

Dzsungel könyve e-könyv 190 Ft-ért

A bozótban megreccsennek a bokrok, és Farkas apó ugrásra készen, szinte a levegőben torpan meg, mert az orra előtt, egy alacsony ágba kapaszkodva meztelen kisgyerek áll. Innentől kezdve már mindenki tudja melyik történetről van szó.

Ha valaki szeretné feleleveníteni gyerekkora egyik kedvenc történetét vagy gyermeke számára szerezne örömet a felolvasásával, akkor vásárold meg most A dzsungel könyve e-könyvet mindössze 190 Ft-ért!
Az e-könyv elérhető az alábbi linken!

AJÁNDÉK 50 db e-könyv készülék vásárláskor

A http://kindleshop.hu egy remek akciót hirdet. Ha vásárolsz oldalukról Kindle e-Könyvolvasó készüléket, akkor 50 db e-könyvet tölthetsz le ingyenesen.

Egyszerű a menete:
1. Vásárolsz tőlük e-könyvolvasó készüléket (választék: Kindle 6 új érintőképernyős készülék, Kindle Paperwhite II. Prémium, Kindle Voyage).
2. Jelentkezz be a vásárláskor megadott e-mail címmel és a könyvek árai 0 forintra változnak.
3. Máris tied az 50 db kiválasztott e-könyv, használd egészséggel! :)

Ajándék e-könyv

2015. április 12., vasárnap

Így növelhető az e-könyvolvasó élettartama

Megfontolásra érdemes szabályok régi és leendő e-könyvolvasó tulajdonosoknak, melynek betartásával bármely e-könyvolvasó élettartama jócskán megnövelhető.
Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő e-könyvolvasók bizonyos fokú figyelmet igényelnek használatkor. Íme, az 5 szabály:

Óvni a fizikai sérülésektől
Érdemes minimálisra csökkenteni az eszköz karcolódásának és külső sérülésének lehetőségét. Különösen azok vigyázzanak, akik szeretnek útközben olvasni, és gyakran tartják az e-könyvolvasót táskában vagy a zsebükben. Az e-könyvolvasókhoz sokféle színű, mintájú és anyagú tok érhető el, amelyek nem csak védik, hanem stílusossá is teszik a készülékeket.

Rendszeres tisztítás
A kijelzőt legalább heti rendszerességgel érdemes puha textíliával megtisztítani. A mikroszálas anyag a legmegfelelőbb erre a célra, de alkoholmentes nedves törlőkendő is megteszi, ám érdemes utána szárazra törölni a képernyőt. Sokan nincsenek tisztában vele, hogy a maró hatású folyadékok, mint az alkohol, az aceton és egyéb oldószerek rongálják a kijelzőt, ezért azokat mindenképpen érdemes kerülni.

Óvatosan a gőzzel!
Nehéz megállni, hogy egy forró fürdő alkalmával ne vegyük elő az e-könyvolvasót, a gőz azonban bejuthat a készülék belsejébe, és ott lecsapódva károkat okoz.

Megfelelő töltés
Az akkumulátor hosszú élettartamának biztosításához a vásárlás után érdemes azonnal feltölteni a készüléket. Amikor az e-olvasó jelzi, hogy a töltöttség alacsony, a legjobb, ha kikapcsoljuk, és 8-12 órán keresztül töltjük. Ez lámpaoltásnál könnyedén megoldható.
Érdemes elkerülni, hogy a készülék teljesen lemerüljön. A lítiumion-akkumulátoroknál nincsen ún. memóriaeffektus, ezért nincs szükségük mélykisülésre. Az akkumulátor hosszú távú tárolásához a 30-50%-os töltöttség és a nagyjából 15 fokos hőmérséklet az ideális.

Nem szeret napozni
Az e-könyvolvasók nem képesek hűteni magukat, ezért óvni kell őket a túlhevüléstől. Ne tegyük őket ki hosszú ideig közvetlen napsütésnek, és ne hagyjuk olyan hőforrások közelében, mint a radiátor!



2015. április 11., szombat

A Kindle Voyage a 7 legjobb e-könyvolvasó közt Amerikában


A PC Advisor felfedte a 7 legjobb e-könyvolvasót, mely jelenleg megvásárolható Amerikában.
Olvashatsz e-könyvet és magazint is applikáció segítségével, azonban számtalan ok van arra miért is jó ötlet befektetni egy igazi e-könyvolvasóra. Sőt sokkal olcsóbb végeredményként vásárolni e-könyvolvasót és hozzá e-könyveket, mint méregdrágán megvenni a papíralapú könyveket, melyben az információk akár már aktualitását is vesztik olykor, hiszen elég hosszú a lefolyási ideje, míg egy könyvet kiadhatnak. Nem beszélve arról, hogy kezünket nem terheljük le az olykor fél kilót is nyomó könyvek tartásával. A 7 legjobb közt első helyen a Kindle Voyage áll, melynek súlya nem haladja meg a 180 grammot. A Kindle e-könyvolvasó E-Ink képernyője nemcsak hogy jobb a szemnek, mint a tableté, hanem akár napsütésben is zavartalanul olvashatunk, ugyanis nincs visszatükröződés. És akár a kistáskánkba is elfér füzetszerű mérete miatt, így bárhova magaddal viheted, sőt utazás közben is olvashatod a buszon. Jobb Kindle Voyage készüléken olvasni, mintsem mobilon vagy tableten, mivel az e-könyvolvasó üzemideje meghaladhatja akár a 8 hetet is, ha naponta fél órát használjuk. Viszont tartsuk észben, ha esténként a beépített világítását is használjuk, hogy sötétben is olvashassunk kicsit kevesebb lesz az üzemidő. Azonban előny, hogy legalább az éjjeli lámpát nem kell felkapcsolni, így párunk zavartalanul alhat, miközben mi nem tudjuk lerakni kedvenc regényünket.
A Kindle Voyage tárolási kapacitása által akár 2000 e-könyvet is fel lehet a készülékre tölteni, ugyanis 4 GB memóriával rendelkezik és felismeri a TXT, PDF, MOBI, PRC, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG és BMP fájltípusokat.



2015. április 10., péntek

Az e-könyvolvasók terjedése (USA)

A Pew Research Center három éven tartó kutatásából készített egy infografikát az Ebook Friendly amerikai e-könyves portál. A kutatás az Egyesült Államokban készült, de nem biztos, hogy a világ más részein, akár Magyarországon más lenne az emberek hozzáállása az elektronikus olvasáshoz. Az arányok talán egy kicsit mások, de ezek a folyamatok itthon is megtörténnek.

Az ekönyvolvasók terjedése (USA)Forrás: blog.papirontul.hu

Forrás: blog.papirontul.hu